03 maj 2022

Stabil Start - Webinarium 3 maj

Tema: Avtal, Lagar & Regler kl 15:30 - 16.30

Hur formar du ditt trygghetssystem som företagare? Du måste ha koll på lagar och regler, planera för att undvika och hantera oväntade händelser. Avtal är ett område man inte får bortse ifrån i företagandet. Att göra upp med delägare, kunder, anställda och leverantörer när man är överens är enklare än att försöka komma överens när tvister uppstår. Hur får du koll på de lagar och regler som du som företagare måste förhålla dig till? Vilka typer av avtal bör företagaren upprätta?

Två digitala entreprenörsprogram genomförs löpande – Stabil Start och Business Boost. 

Stabil Start – vänder sig till sig som planerar att starta företag eller precis startat eget företag. Teman på dessa seminarium ska ge dig en stabil grundkunskap för att bygga goda förutsättningar för företaget och för dig som företagare.

Business Boost  – vänder sig till dig som planerar att starta företag eller har drivit företag under några år. Vi varvar föreläsningar av inbjudna företagare och experter med rådgivning och diskussioner kring de olika delarna i din affärsplan och affärsmodell. Business Boost ger goda möjligheter till nätverkande, inspiration och ökad kunskap om att bygga och utveckla ditt företag. Programmet startar upp i februari.

Programmen genomförs som digitala fristående seminarium, Webinarium, som ger möjlighet till dialog. Våra aktiviteter vänder sig i dag till dig som bor i Arvidsjaur, Haparanda, Luleå, Pajala, Övertorneå, Överkalix – Nyföretagarcentrums samverkande kommuner i Norr.

Mer info, kalendarium och anmälan: https://www.nyforetagarcentrumnord.se/kalendarium/

Publicerad 24 jan 2022 04:21
Senast uppdaterad 29 aug 2022 04:31