31 maj 2022

Stabil Start - Webinarium 31 maj

Tema: Ordning och reda i ekonomin kl 15.30 - 16:30

Hur ska du planera för en god ekonomi och vad behöver du känna till om Bokföring, fakturering, likviditet och skatter. Vad säger lagen om ditt ansvar som påverkar företagets ekonomi? Och hur följer du upp ekonomin i företaget?  En god ekonomi för företaget har betydelse för många parter; långivare, kunder, samverkansparter och framtida investerare.

Två digitala entreprenörsprogram genomförs löpande – Stabil Start och Business Boost. 

Stabil Start – vänder sig till sig som planerar att starta företag eller precis startat eget företag. Teman på dessa seminarium ska ge dig en stabil grundkunskap för att bygga goda förutsättningar för företaget och för dig som företagare.

Business Boost  – vänder sig till dig som planerar att starta företag eller har drivit företag under några år. Vi varvar föreläsningar av inbjudna företagare och experter med rådgivning och diskussioner kring de olika delarna i din affärsplan och affärsmodell. Business Boost ger goda möjligheter till nätverkande, inspiration och ökad kunskap om att bygga och utveckla ditt företag. Programmet startar upp i februari.

Programmen genomförs som digitala fristående seminarium, Webinarium, som ger möjlighet till dialog. Våra aktiviteter vänder sig i dag till dig som bor i Arvidsjaur, Haparanda, Luleå, Pajala, Övertorneå, Överkalix – Nyföretagarcentrums samverkande kommuner i Norr.

Mer info, kalendarium och anmälan: https://www.nyforetagarcentrumnord.se/kalendarium/

Publicerad 24 jan 2022 04:27
Senast uppdaterad 29 aug 2022 04:32