08 mar 2022

Stabil Start - Webinarium 8 mars

Tema: Företagsform, skatter, moms, arbetsgivaravgifter och deklaration. Kl 15:30 - 16:30

Vilken företagsform är den rätta för dig? Vad måste du känna till när det gäller skatt, moms och avgifter? Hur beräknar och budgeterar du dina avgifter? Vad ska du tänka på för bokföring och deklarationer? Seminariet genomförs i samarbete med Skatteverket.

Två digitala entreprenörsprogram genomförs löpande – Stabil Start och Business Boost. 

Stabil Start – vänder sig till sig som planerar att starta företag eller precis startat eget företag. Teman på dessa seminarium ska ge dig en stabil grundkunskap för att bygga goda förutsättningar för företaget och för dig som företagare.

Business Boost  – vänder sig till dig som planerar att starta företag eller har drivit företag under några år. Vi varvar föreläsningar av inbjudna företagare och experter med rådgivning och diskussioner kring de olika delarna i din affärsplan och affärsmodell. Business Boost ger goda möjligheter till nätverkande, inspiration och ökad kunskap om att bygga och utveckla ditt företag. Programmet startar upp i februari.

Programmen genomförs som digitala fristående seminarium, Webinarium, som ger möjlighet till dialog. Våra aktiviteter vänder sig i dag till dig som bor i Arvidsjaur, Haparanda, Luleå, Pajala, Övertorneå, Överkalix – Nyföretagarcentrums samverkande kommuner i Norr.

Mer info, kalendarium och anmälan: https://www.nyforetagarcentrumnord.se/kalendarium/

Publicerad 24 jan 2022 04:06
Senast uppdaterad 29 mar 2022 11:50