08 feb 2022

Stabil Start - Webinarium 8 feb

Tema: Din Trygghet – Pension & Försäkring Kl 15:30 - 16:30

Att tänka klokt när det gäller pension och försäkring är viktigt för din trygghet som företagare. För att skydda dig om oväntade händelser uppstår behövs försäkringar. Vilka typer av försäkringar bör företaget och företagaren rusta sig och sina medarbetare med? Att planera långsiktigt för en trygg och bra pension är viktigt. Vad avgör din framtida pension och hur bör du planera din lön i dag och pension för framtiden?

Två digitala entreprenörsprogram genomförs löpande – Stabil Start och Business Boost. 

Stabil Start – vänder sig till sig som planerar att starta företag eller precis startat eget företag. Teman på dessa seminarium ska ge dig en stabil grundkunskap för att bygga goda förutsättningar för företaget och för dig som företagare.

Business Boost  – vänder sig till dig som planerar att starta företag eller har drivit företag under några år. Vi varvar föreläsningar av inbjudna företagare och experter med rådgivning och diskussioner kring de olika delarna i din affärsplan och affärsmodell. Business Boost ger goda möjligheter till nätverkande, inspiration och ökad kunskap om att bygga och utveckla ditt företag. Programmet startar upp i februari.

Programmen genomförs som digitala fristående seminarium, Webinarium, som ger möjlighet till dialog. Våra aktiviteter vänder sig i dag till dig som bor i Arvidsjaur, Haparanda, Luleå, Pajala, Övertorneå, Överkalix – Nyföretagarcentrums samverkande kommuner i Norr.

Mer info, kalendarium och anmälan: https://www.nyforetagarcentrumnord.se/kalendarium/

 

Publicerad 24 jan 2022 03:17
Senast uppdaterad 29 mar 2022 11:54