Jobba i Överkalix

Överkalix är orten med den mindre stadens charm och den större stadens fördelar – i mindre format.

Här finns många möjligheter till jobb; både utan krav på utbildning och tidigare erfarenhet och de som ger möjlighet att utnyttja din kvalifikation. Här finns småstadslivets alla fördelar; trygghet, familjär gemenskap och hjälpsamma människor sida vid sida med ett kvalitativt utbud av handel, restauranger, caféer och evenemang.

Vi är stolta över att vara en av landets bästa skolkommuner. Våra skolor och förskolor får bra betyg av både elever och lärare vilket speglas genom bland annat hög lärartäthet. Vi har kommunal grundskola från förskoleklass till årskurs 9. Även friskola, förskola och fritidshem liksom sporthall, ishall och badhus är beläget på samma område. Här finns också en kvällsöppen ungdomsgård.

I Överkalix finns lugnet och tryggheten liksom möjligheterna. Aktiviteter som friluftsliv, naturupplevelser, sport och föreningsliv möter kultur, evenemang och kulturellt utbyte. Allt inom små avstånd. Något som blivit ett signum för Överkalix är den välkomnande gemenskapen och framåtandan.

Här finns stora möjligheter – i mindre skala.

 

Här finns småstadslivets alla fördelar; trygghet, familjär gemenskap och hjälpsamma människor parallellt med handel, restauranger, caféer och evenemang.

 

 

Överkalix passar hela familjen! Här finns en massor av fritidsaktiviteter som passar både barn och vuxna.

 

 

Överkalix omges av en fantastisk vacker natur. Vackra berg, stora sjöar och älvar.

 

 

Resa, transport och boende

Du tar dig till Överkalix via buss eller bil. Tågstationer finns i Boden eller Gällivare och närmsta flygplats finns i Luleå, på ca 1 timmes bilvägs avstånd. Från flygplatsen kan du ta buss, hyrbil eller flygtaxi direkt till Överkalix.

I centrala Överkalix är avstånden små och du kan lätt ta dig runt till fots.

Det finns många alternativ för boende; både privata och kommunala bolag har hyresrätter med lediga lägenheter redo för inflyttning, och för den som vill bo i hus finns allt från lantliga idyller till moderna villor.

 

Anmäl ditt intresse

 för att jobba i Överkalix så matchar
vi ihop dig med passande företag!

 

 

Är ni som företag intresserade av att annonsera lediga tjänster på sidan?

Läs mer här!