27 sep 2022

27 september - Ägarskifte Sverige

Välkommen till kostnadsfritt webbinarium (digitalt seminarium) tisdag den 27 september kl. 18:15

Står du inför ett ägarskifte eller har du inte ens tänkt tanken? Vare sig det är aktuellt nu eller senare kan du just nu få kostnadsfri utbildning och rådgivning.

Mer än hälften av företagarna i Överkalix närmar sig pensionsåldern och med det frågan om ägarskifte. Väldigt många skjuter frågan framför sig, vilket är naturligt. Svensk Industriförening, Sinf, vill sänka tröskeln för er som kanske står inför ert livs största beslut – att lämna vidare ert livsverk till nya ägare. Under 2022–2023 erbjuder vi stöd till dem som behöver, genomgår eller har genomgått ett ägarskifte.

Görs ägarskiftet i god tid och på rätt sätt kan företaget bli mer värt för både ägare, verksamhet och medarbetare. Vårt mål är att du ska få till ett bra avslut och kunna framtidssäkra ditt livsverk.

Alla företag är välkomna att delta på webbinarium med Sanna Arnfjorden Wadström, vd på Sinf, den 27 september kl. 18:15.

Anmäl dig till bo.haggroth@overkalix.se, 070-115 33 56, senast fredag den 23 september.

Webbinariet är - som namnet antyder – digitalt. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor och även till viss diskussion. Alla som anmält sig får en digital länk med e-posten någon dag innan webbinariet.

Sinf verkar som kunskapsstöd till Tillväxtverket och erhåller initialt stöd ur den europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) mellan 2021–2023 för att hjälpa er som behöver, genomgår eller har genomgått ett ägarskifte. Se även https://sinf.se/agarskifte-2/

Publicerad 30 aug 2022 09:59
Senast uppdaterad 07 nov 2022 05:46